Dominic Mählmann

Maison Culinaire wordt sinds mei 2016 gerund door de enthousiaste chef-kok Dominic Mählmann. Door zijn vele ervaring in de horeca heeft Dominic een beeld gecreëerd  over hoe hij zijn gasten een onbezorgde avond zou willen bezorgen. Hij was 26 jaar oud en daarmee vervulde hij zijn droom om een eigen restaurant te starten, waarin hij zijn wens kon verwezenlijken. Er kwamen termen naar boven, zoals bourgondisch, huiselijk, gastvrijheid, ambachtelijk koken en verse producten. Op die wijze is  Maison Culinaire aan haar naam gekomen. Maison staat voor een huiselijk gevoel en gastvrijheid. Culinaire staat voor  verse producten en ambachtelijk koken.

Het team

Een avond waarin je bourgondisch geniet van lekker eten en goede service is wat Dominic wilt bezorgen samen met zijn team. Deze bestaat uit jonge en enthousiaste werknemers. Het team is bestaande uit gastvrouw Sanne Bakker, gastvrouw Anouk Helthuis, zelfstandig werkend kok Luuk Brons en afwasser Rutger Idema. Luuk Brons en Anouk Helthuis hebben hun passie voor de horeca gevonden in dit bedrijf. Luuk heeft zijn diploma in 2019 voor zelfstandig werkend kok gehaald. Anouk heeft in 2018 haar Havo afgerond en is gestart met de opleiding Hotelmanagement.